31 december 2011
Drömmarnas vänner
Resan mot Drömmarnas Trädgård har nu nått sin slutstation. I somras när Förvaltningsrätten konstaterade att bidraget från kommunen till Drömmarnas Trädgård var otillåtet stöd till näringsidkare, samt oklarheter kring EU´s stadsstödsregler lades projektet på is. Under hösten har inga öppningar på alternativ finansiering visat sig. Styrelsen för Drömmarnas Vänner beslutade den 24 oktober att hålla en extra årsstämma med en motion om att upplösa föreningen. Vid efterföljande årsstämmor den 21 november beslutades att upplösa föreningen Drömmarnas Vänner.

Efter att vi återbetalat den extra insatsen som lyxdrömmarna satt in och arrangerat en resa till Tage Anderssons Gunillaberg återstod en summa om ca 30 000 kr på vårt konto. Enligt stadgarna skall en eventuell nettobehållning doneras till Drömmarnas Trädgård eller annan verksamhet med liknande ändamål.

Årsstämman beslutade att fördela summan lika till två Småländska trädgårdssjälar.

Marianna Agetorp och Hillebil Andersen två Småländska trädgårdssjälar som med små medel och stor strävan, skapat trädgård i samspel med kropp, väsen och moder jord.
Dessa starka beundransvärda kvinnor förmedlar passionen för livet där trädgården kan verka både som verkstad för kreativitet och sovrum för själslig ro.

Marianna och Hillebil framför sitt varmaste och ödmjukaste TACK, för denna fina uppskattning för sin strävan i trädgårdslivet.
Ni hittar mer information om dessa kvinnor på http://www.hillebil.se/
och http://www.agetorp.se/

Vi vill åter tacka er alla för ert stöd som givit stor energi till projektet Drömmarnas Trädgård.

Hälsningar
Kajsa Holst och Jan Larsson

...............

Händer:
Detta är min hyllning till händer.
Händer är både magiska och heliga med tanke på allt fantastiskt dom kan åstadkomma i den ovillkorliga kärlekens namn.

Denna eleganta gest används för att skicka välsignelse och kärleksfull energi. Den används också för att förhöja tankar och koncentration.

Utmärkt trädgårdsdekoration.
Materiel:betong

................

I september 2014,
Sammutställning: " Ett annat perspektiv – kvinnans årstider” i Galleriet Garvaregården i
Långasjö

Mitt bidrag heter: Vi föds och vi dör och däremellan är det sköra livet.


 


 


Mask 2013